Over Ons

Over Onderdelen Grossier

Onderdelen Grossier is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van auto-onderdelen aan bedrijven. Onderdelen Grossier richt zich voornamelijk op de Zweedse merken Volvo en Saab. Onderdelen Grossier streeft naar een ruim assortiment aan onderdelen tegen een concurrerende prijs, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarnaast is het ons doel het ook de zelf-sleutelaar gemakkelijk te maken. Kleine- of grote beurt? Distributie- of multiriem? Bij ons vindt u een zeer complete onderhoudskit met alles wat u nodig hebt. Ook losse, vaak kleine, aan slijtage onderhevige onderdelen zijn in ons assortiment te vinden. De onderdelen die we leveren zijn te onderscheiden in vier verschillende groepen:

Origineel:

Als origineel gemarkeerde onderdelen zijn onderdelen die bij de bouw van de auto's gebruikt zijn of onderdelen die worden geleverd door Volvo AB of Orio AB in Zweden.

OE-Kwaliteit:

Origineel kwaliteit onderdelen zijn onderdelen van dezelfde kwaliteit als de originele onderdelen, maar zonder het bijbehorende prijskaartje. Producten van onder andere Febi Bilstein vallen in deze categorie. Voor als u zolang mogelijk plezier wilt hebben van het rijden met uw Volvo of Saab.

Aftermarket:

Aftermarket onderdelen zijn goedkopere alternatieven voor originele- of origineel kwaliteit onderdelen. Deze onderdelen zijn over het algemeen niet van dezelfde kwaliteit als onderdelen uit de voorgenoemde categorien, maar voldoen goed voor onderhoud op een beperkt budget. 

Performance:

Performance lijn onderdelen zijn onderdelen die gericht zijn op het verbeteren van de prestaties van uw auto. Denk hierbij aan polyurethaan (PU) rubbers, schokdempers en veren die het rijgedrag van de auto kunnen verbeteren of in- en uitlaatdelen en software waarmee het vermogen van uw auto verhoogd kan worden. Voor performance delen is J&D onder andere dealer en/of importeur van onder andere do88 Performance, BSR Tuning, en leveren we PU rubbers en Bilstein schokdempers. Daarnaast ontwikkelen we zelf, onder de naam J&D Engineering, ook performance onderdelen.

Voor vragen over onze onderdelenlijnen kunt u terecht bij onze klantenservice. Ook als u iets niet kunt vinden nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen zodat wij kunnen u gericht kunnen helpen naar de beste oplossing.